Представлено кросовер Mazda CX-50 з новим двигуном від Toyota і низькою витратою палива

Представлено кросовер Mazda CX-50 2025 року з абсолютно новим силовим агрегатом. Автомобіль отримав гібридний двигун виробництва Toyota. Ця модель відрізняється високою економічністю. За підрахунками експертів, завдяки низькій витраті палива водій зможе зберегти 575 доларів щорічно. До дилерів новинка добереться наприкінці цього року.

Підпишись на нас:

Вартість кросовера стартує з позначки 33 970 доларів. Автомобіль приводиться в рух за допомогою гібридної системи, розробленої Toyota. В її основі лежить 2,5-літровий 4-циліндровий мотор. Він поєднується з 3-ма електричними агрегатами, безступінчастою трансмісією з електронним управлінням і невеликим акумулятором. Така установка забезпечує повнопривідному кросоверу сукупну потужність 219 к.с. при 221 Н*м крутного моменту.

Представлено кросовер Mazda CX-50 2025 року з новим мотором Toyota, який дасть змогу економити до 575 доларів в год

Незважаючи на те, що гібридна система надається Toyota, представники Mazda заявили, що “відкалібрували навіть найдрібніші деталі трансмісії, наприклад, відгук на педаль акселератора”. Також паркетник має тягове зусилля до 680 кг. У плані змін зовнішності сказати майже нічого. Автомобіль отримав переглянутий передній бампер, оригінальні 17- або 19-дюймові диски, а також ексклюзивне червоне оздоблення салону. Крім гібридного варіанту CX-50 2025 року дісталися й інші оновлення, включно з інтеграцією Alexa у всіх модифікаціях. Крім того, кросовер може похвалитися додатковими стандартними функціями безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: