Оновлена ​​Toyota GR Corolla вперше отримає АКПП замість «механіки»

Toyota не завжди працює у тому ж напрямку, що й інші компанії. Вона не робить ставку на електрокари і продовжує оснащувати деякі моделі механічною КПП, коли практично всі виробники зосереджуються на автомобілях з «автоматами». Але японський виробник змушений поступово відмовлятися від свого підходу. Це буде помітно у оновленій Toyota GR Corolla 2025 року.

Підпишись на нас:

У Мережу витікла інформація, що розкриває особливості японської моделі. Так, згідно з нею, майбутня GR Corolla вийде з 8-ступінчастою автоматичною КПП. Щоправда, поки що ця коробка підтверджена для канадського ринку. Більше того, її запропонують лише з однією комплектацією. На додаток до “автомата” запропонують підрульові важелі для ручного перемикання передач.

Toyota GR Corolla 2025

В інших версіях використовуватиметься колишня 6-ступінчаста механічна КПП. Але це рішення, ймовірно, було прийнято з метою розширення аудиторії покупців GR Corolla. Крім впровадження нової коробки Toyota внесе зміни до двигуна.

Toyota GR Corolla 2025

Повідомляється, що японська модель збереже колишній 1,6-літровий турбодвигун. Але його крутний момент буде збільшений з нинішніх 368 Н*м до 400 Н*м. При цьому не виключено, що інформація, відображена в цьому документі, є невірною. У ньому зазначено, що японська компанія переробить GR Corolla передній бампер і доповнить список оснащення декількома новими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: