Mitsubishi оновила економічний і бюджетний хетчбек Colt: самозарядний гібрид потужністю 145 к.с

Представлено Mitsubishi Colt 2025 модельного року. Японський виробник вирішив спростити лінійку свого хетчбека, виключивши з неї кілька важливих версій. При цьому автомобіль став дорожчим. Тому йому тепер стане складніше конкурувати в доволі насиченому B-сегменті. Після оновлення Colt став доступний лише у трьох модифікаціях: Motion, Kaiteki та Kaiteki+.

Підпишись на нас:

Причому останній варіант доступний виключно з гібридною установкою HEV. Список оснащення початкової комплектації охоплює 15-дюймові колеса, світлодіодні фари денного світла, 7-дюймову приладову панель і мультимедіа з аналогічним екраном, клімат-контроль, бездротове заряджання смартфонів, мультикермо, тканинний салон, передні та задні паркувальні датчики, круїз і різні водійські асистенти. У дорожчих варіаціях додаються збільшені монітори і диски, навігація, 360-градусна камера і різні помічники.

Mitsubishi Colt оновився на 2025 рік: хетчбек позбувся кількох версій, але все одно коштує дешевше 926 200 грн

Після оновлення хетчбеку більше недоступний 65-сильний агрегат, який робив вартість машини нижчою за 18 тисяч євро. Тепер найдоступніша версія комплектується 1,0-літровим турбодвигуном з віддачею 90 к.с. Він поєднується з механічною коробкою передач на 6 швидкостей. А в топовій модифікації самозарядний гібрид потужністю 145 к.с. Це єдина силова установка, яка працює в тандемі з автоматичною КПП. Вартість японської моделі тепер становить 19,3 – 29,7 тисяч євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: