Більше жодних паперів: в Україні з’явився електронний протокол за порушення ПДР

Підпишись на нас:

Для українських водіїв тепер доступний новий вид документа за порушення ПДР. Тепер патрульна поліція оформлює електронні протоколи. Про це повідомили на офіційному сайті МВС.

Процедура оформлення порушення буде відбуватись швидше, що скоротить час як для порушника, так і для самого інспектора. Електронний протокол має таку ж юридичну силу, як і паперовий документ.

Після оформлення порушення документ
роздруковують у двох примірниках. Один із них вручають водієві під розписку, інший – залишається в правоохоронців та передається суду разом із матеріалами справи.

Таким змінам передувала корупція та великий обсяг порушників, адже процес оформлення порушення став швидший. Крім того, особу та транспортний засіб автоматично перевіряють у базах даних на предмет перебування їх у розшуку чи дійсності водійських прав.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Здорові бички виписують електронні протоколи…наче і війни немає! Дивишься на цей дурдом і жити в цій країні хочеться усе менше і менше.

    • Піди і втопися, якщо жити не хочеш. А здорові бички наказують порушників за порушення правил дорожнього руху. Невже ти такий тупий, що не розумієш, люди охороняють громадський порядок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: