Nissan повертає спортивний бренд Nismo: дебютантом стане «заряджений» кросовер Ariya Nismo

Компанія Nissan оголосила про повернення бренду Nismo до Європи. Ця подія присвячена 40-річчю спортивної марки. Компанія повернеться на Старий континент разом із 100-відсотково електричним кросовером Nissan Ariya Nismo 2025.

Підпишись на нас:

Ця модель офіційно дебютувала цього року. Зазначимо, що назва Nismo історично асоціювалася з самими продуктивними та ексклюзивними авто Nissan.

Дебютантом на європейському ринку стане Ariya Nismo. Цей автомобіль був представлений на Токійському мотор-шоу. Кросовер відрізняється динамічністю, маневреністю та індивідуальним дизайном екстер’єру. Як відправна точка була взята версія з літій-іонним акумулятором ємністю 87 кВт/год і системою повного приводу e-4ORCE. Спортивний підрозділ вніс до паркетника цілу низку поліпшень.

Nissan Ariya Nismo

Автомобіль може похвалитися сильним, але плавним прискоренням. Ще були скориговані налаштування системи VDC, яка відповідає за підтримку траєкторії машини у складних ситуаціях. У Японії Ariya Nismo доступна у двох версіях. Одна видає 367 л. при 560 Н*м крутного моменту, а друга – 435 к.с. при 600 Нм тяги. Але поки що невідомо, яка з модифікацій з’явиться в Європі.

Точна дата появи новинки на ринку та її вартість поки що не озвучені. Компанія обмежилася лише інформацією про те, що автомобіль буде представлений у всіх країнах, де продається стандартний електричний крос.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: