Що відомо про появу в Україні лазерної системи ППО

Підпишись на нас:

Українські військові наголошують, що в Україні може з’явитись лазерна ППО. Про це повідомив військовослужбовець та спеціаліст у галузі радіотехнологій Сергій Бескрестнов з псевдонімом «Флеш».

Про новий метод відстеження повітряних цілей чоловік дізнався від англійських колег. Над проєктом працюють найкращі фахівці, котрі пророкують розробці успіх.

«Вони придумали, що якщо не можна збільшити можливість лазерного променя достатнього для того, щоб збивати там ціли, то можна скласти в одній точці багато-багато лазерних променів, щоб отримати дуже сильний рівень сигналу», — пояснив «Флеш».

Проєкт під назвою DragonFire має бути завершений у 2027 році. Розробку було профінансовано на суму 100 мільйонів фунтів.

Британські колеги пообіцяли, що процес випробовувань буде швидшим, щоб якнайскоріше відправити перші прототипи Україні. Ймовірно, що новітня ППО з’явиться вже у 2026 році:

«Як я вже часто кажу, ми, на жаль, стали полігоном для випробувань озброєнь для всіх країн світу. Тому, звісно, Великобританія, в тому числі хоче відпрацювати перші свої тестові зразки на ось цьому нашому великому полігоні, на якому ми з вами всі живемо», — говорить військовий.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: