Geely розширює модельний ряд суббренду бюджетним кросовером, який буде схожий на Lexus

Компанія Geely останнім часом активно розширює модельний ряд суббренду Lynk&Co. Так, уже анонсовані або дебютували автомобілі з індексами X і Z10. А скоро до них приєднається ще один кросовер, про який поки що мало що відомо. Йдеться про модель Lyn&Co Z20 2025 року, який донедавна фігурував у китайських ЗМІ із заводським індексом E335.

Підпишись на нас:

Примітно те, що цей кросовер вийде на ринок раніше за інші заплановані новинки марки. Повідомляється, що продажі автомобіля стартують уже в 2024 році. Причому він вийде одразу на європейський ринок. На опублікованих знімках видно, що китайська новинка відрізняється спортивним кузовом. Позаду у неї розміщується заокруглене скло, яке впирається в виступаючу оптику, що формує такий собі спойлер. Таке компонування, а також конфігурація передніх бампера і дверей, робить Lynk&Co Z20 схожим на кросовери Lexus.

Компанія Geely останнім часом активно розширює модельний ряд суббренду Lynk&Co. Так, уже анонсовані або дебютували автомобілі з індексами X і Z10.

Незважаючи на сказане, китайська модель буде багато в чому унікальним автомобілем. Причому вона, як очікується, буде виділятися на тлі інших моделей Lynk&Co.

Компанія Geely останнім часом активно розширює модельний ряд суббренду Lynk&Co. Так, уже анонсовані або дебютували автомобілі з індексами X і Z10.

Відомо, що в її основі лежить платформа SEA. Кросовер вийде як електрокар, характеристики якого невідомі. Найімовірніше, новинка отримає 2 електричні двигуни. Не виключено, що цей автомобіль буде одним із доступних моделей китайської марки. Фотографії показують, що він має порівняно компактні розміри.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: