Популярний кросовер Volkswagen T-Roc отримав останнє оновлення до зміни поколінь

Представлено Volkswagen T-Roc 2025 модельного року. Німецький бренд вирішив оновити свій популярний кросовер напередодні дебюту нового покоління. Тобто це остання велика модернізація паркетника. Автомобіль уже надійшов у продаж у деяких європейських країнах, тому відомі його комплектації та ціни. «Родзинкою» моделі стало додавання модифікації Dark Line.

Підпишись на нас:

Автомобіль доступний покупцям у шести варіантах виконання. Нова модифікація Dark Line є четвертою за рахунком. При цьому вже в базі кросовер отримав масу сучасного обладнання, включно зі світлодіодною оптикою, 8-дюймовою цифровою панеллю приладів, мультимедіа з сенсорним екраном, кондиціонером, внутрішнім дзеркалом з антивідблискувальним ефектом, мультикермом і різноманітними помічниками для водія. А в більш дорогих версіях можна зустріти спортивні крісла, змінені екстер’єр та інтер’єр, електричний багажник, перероблену ходову частину та ін.

Volkswagen T-Roc отримав останнє оновлення до зміни поколінь: він коштує як Geely Coolray

Моторна лінійка машини охоплює бензинові та дизельні агрегати. Базовим став 1,5-літровий двигун на 115 к.с., який поєднується з 6-ступінчастою МКПП. Також є аналогічний за об’ємом мотор, потужність якого збільшена до 150 к.с. Йому в пару додатково встановлено «робот». Але привід в обох випадках буде переднім. А ось із повним поєднується 190-сильний 2,0-літровий мотор. Дизельні агрегати видають 115 і 150 к.с. А найпотужнішим варіантом є 300-сильний T-Roc R. Вартість кросовера стартує з позначки 29 950 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: