Представлено відроджений SsangYong Actyon у стилі Range Rover Velar

Компанія SsangYong нікуди не зникла. Вона просто вступила в нову еру тепер уже під назвою KGM. Марка анонсувала цілу низку нових моделей. Однією з них став відроджений KGM Actyon 2025 року, який не має нічого спільного зі своїм попередником. Зрозуміти це можна навіть за першими офіційними фотографіями автомобіля, опублікованими компанією в Мережі.

Підпишись на нас:

В основі новинки лежить модель Torres, яку також було оновлено. За виконанням кузова автомобіль дуже близький до Range Rover Velar. У нього такий самий елегантний дизайн у стилі купе. Його похилі стійки лобового скла підтримують дах, висунутий назад. А задня стійка стала коротшою, що створює відчуття «плавучості». У дизайні корми також можна побачити вплив розкішного британського позашляховика.

Представлено відроджений SsangYong Actyon у стилі Range Rover Velar: офіційні фото нового KGM

Наразі відомо, що моторна лінійка нового Actyon включатиме в себе два агрегати. Один із них – це електричний двигун потужністю 207 к.с. Він працює в тандемі з літій-ферофосфатною акумуляторною батареєю ємністю 73,4 кВт/год. Її компанії поставляє китайський BYD. Також в асортименті автомобіля будуть версії з двигуном внутрішнього згоряння об’ємом 1,5 літра і приводом на всі чотири колеса. Конкретна дата випуску нового позашляховика виробником поки що не оголошена. Однак повідомляється, що модель представлять до кінця поточного року. До європейських дилерів машина дістанеться в середині 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: