Новий кросовер BMW iX3 стане найбільш технологічним автомобілем компанії

Підпишись на нас:

Компанія BMW кілька місяців тому вивела на дорожні випробування прототип кросовера iX3 нового, другого покоління. Але після цього автомобіль зник з поля зору, щоб з’явитися лише зараз. Однак цього разу в Мережі з’явилося більше інформації про майбутній BMW iX3 2026, хоча баварський кросовер, як і раніше, прихований щільним захисним камуфляжем.

iX3 електрокар

Таке тривале призупинення дорожніх випробувань, мабуть, обумовлено тим, що компанія внесла в прототип безліч змін, які зараз вона тестує на європейських магістралях. На опублікованих знімках можна побачити появу нового повітрозабірника, призначеного для охолодження деяких деталей. Кросовер отримав головну оптику із двома круглими фарами, але вона відрізняється компактними розмірами, не характерними для поточних автомобілів BMW.

Зважаючи на все, баварську модель очікують радикальні зміни. Це пов’язано з тим, що в її основу лягла нова платформа Neue Klasse. Тому кросовер буде витриманий у стилістиці, яка була реалізована у концепті Vision Neue Klasse X.

Новий iX3

Повідомляється, що майбутній iX3 стане найтехнологічнішим електрокаром баварської марки. Його оснастять акумулятором ємністю до 100 кВт*год нового покоління, який забезпечить запас ходу понад 700 кілометрів. Продаж баварської моделі стартує не раніше 2026 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: