ТОП-3 способи підняти скло в машині, якщо зламався склопідйомник

В дорозі з вашим автомобілем може статися безліч різних поломок. Деякі з них можна усунути самостійно, проте надалі все одно доведеться заїхати на СТО, щоб привести автомобіль у потрібний стан. Це стосується і склопідйомників. Експерти розповіли, як можна швидко самостійно підняти скло, щоб не відчувати дискомфорту в подорожі.

Підпишись на нас:

Якщо електричний склопідйомник зламався, при цьому АКБ у зарядженому стані, можна просто заклеїти вікно скотчем або плівкою. У цьому випадку можна буде дістатися автосервісу в погану погоду. Проте є ризик при залишенні транспортного засобу в такому вигляді на вулиці без нагляду.

Як правило, причиною поломки можуть бути як проблеми з електричною проводкою автомобіля, так і запобіжник, що банально перегорів, або моторчик, що зламався. Точно причину може встановити лише майстер у сервісному центрі.

Як підняти скло в машині

Якщо вікно було частково підняте, можна підняти його без проведення зняття обшивки. Для цього можна вхопити його з двох боків руками та підняти до упору. Простір, що залишився, можна заліпити тим же скотчем. Іноді виходить підняти скло вгору, розгойдуючи його та одночасно затискаючи кнопку підняття. Метод допоможе, якщо немає несправності електроприводу, а скло утримує пил і бруд, що просто потрапили всередину.

Найбільш трудомісткий спосіб – це розбирання внутрішньої панелі. У цьому випадку потрібно буде від’єднати скло, підняти його вручну та підперти, щоб воно не опускалося.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: