ЗСУ випробовують новий український панцерник в зоні бойових дій

Українська компанія Inguar Defence оголосила про успішні польові випробування своєї новітньої бронетехніки Inguar 3, проведені безпосередньо в зоні бойових дій.

Підпишись на нас:

Машину, оснащену системами радіоелектронної боротьби для посилення захисту екіпажу від таких загроз, як безпілотники FPV, випробували в Серебрянському лісі поблизу Кремінної:

«Для мене велика честь бути тут і випробувати автомобіль на надзвичайно складній місцевості в умовах експлуатації. Дякуємо керівництву 12-ї окремої бригади спеціального призначення «Азов» та Національній гвардії України за довіру та надану можливість», – зазначили в компанії.

Військові високо оцінили нову бронетехніку, відзначивши, що вона перевершує раніше випробувані іноземні моделі. Inguar 3 з нуля створений в Україні за стандартами НАТО, має власне шасі, здатне забезпечити рівень захисту STANAG 3. Це і бронебійні снаряди калібру 7,62 міліметра, і осколки 155-міліметрових снарядів, і розриви протитанкових мін. Такого рівня захисту в серійному виробництві не досягла жодна українська компанія.

Inguar 3

Inguar 3 може похвалитися високою прохідністю з дорожнім просвітом 45 см. Він оснащений системою накачування шин, яка дозволяє частково спустити повітря для пересування по болотистій місцевості, і блокуванням диференціала, що дозволяє обертати всі чотири колеса під час складних перешкод. Технологія шин Run-Flat дозволяє транспортному засобу рухатися навіть після пошкодження шини. Всередині є протимінні сидіння, системи пожежогасіння та фільтрація повітря для сценаріїв хімічної атаки.

Щоб пом’якшити помилки водія, розробники встановили інтелектуальну систему управління та безпеки, яка сприяє правильній роботі автомобіля.

Під час випробувань машина була оснащена засобами радіоелектронної боротьби українського виробника Kvertus.

Засоби радіоелектронної боротьби українського виробника Kvertus
Засоби радіоелектронної боротьби українського виробника Kvertus

За підсумками випробувань було прийнято спільне рішення розробити нову систему боротьби з безпілотниками спеціально для бронетехніки. Оновлена ​​система матиме нові антени та корпус, інтегровані безпосередньо в інтерфейс бойової машини, що дозволить використовувати її в екстремальних бойових умовах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: