Росіяни обкатали музейний танк «Объект 279» та пофарбували його в рожевий: відео

Підпишись на нас:

Окупанти модернізовують рідкісний екземпляр техніки, котрий невдовзі відправиться на фронт. Про це стало відомо з відео, яке демонструє процес обкатки дослідного зразка радянського важкого танка «Объект 279».

Цікаво, що роботу над проєктом розпочалась ще наприкінці 1950-хх років, однак через низку причин техніка так і не отримала шансу на існування. Танк має оригінальну форму кузову та одразу чотири гусениці.

Росіяни обкатали музейний танк «Объект 279» та пофарбували його в рожевий: відео

Наразі невідомо чи це свіжі кадри техніки, чи застарілі новини, однак факт є фактом: росіяни вирішили поставити на хід цей самий «Объект 279».Даний танк скоріше за все є експонатом, однак навіть це не завадило зняти єдиний екземпляр з експозиції російського бронетанкового музею в підмосковній Кубинці.

Також користувачі мережі не можуть зрозуміти чому кузов танка має рожеве забарвлення. Адже «Объект 279» в музеї був зеленого кольору.

Завдяки чотирьом гусеницям танк мав кращу прохідність. Бойова маса «Объект 279» приблизно 59,2 тони, а екіпаж складається з чотирьох осіб. Для ведення бойових дій використовується 130-мм гармата із боєкомплектом в 24 постріли та 14,5 мм кулемет з боєзапасом в 300 патронів. Танк може рухатись по дорозі зі швидкістю 55 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: