Польский бронетранспортер Rosomak помітили в Курську: фото

Підпишись на нас:

На російській території помічено техніку польського виробництва, котра наразі працює на Курському напрямку. Підтвердженням цього стала світлина Інтернаціонального легіону ГУР Міноборони України.

На фото показано польський колісний
бронетранспортер Rosomak, котрий в колоні з іншою технікою бере участь у тривалій наступальній операції в Курській області.

В операції беруть участь танки PT-91 Twardy, бойові машини піхоти БМП-1, гарматні гаубиці Krab і колісні бронетранспортери Rosomak із вежею Hitfist-30P. На техніці працюють воїни інтернаціонального легіону, котрі є вихідцями з країн Європи.

Польский бронетранспортер Rosomak помітили в Курську: фото

Rosomak почав зявлятись в Україні минулого року, тому наразі невідома точна кількість техніки на озброєнні ЗСУ. Це може бути від 10 до 100 одиниць бронетранспортерів у варіанті бойової машини піхоти з баштою Hitfist-30P.

Машина має універсальний кулемет UKM-2000C калібру 7,62 мм. Боєзапас гармати становить 200 патронів. Броня машини забезпечує захист екіпажу від боєприпасів калібру 14,5 мм спереду і 7,62 мм з боків і задньої частини корпусу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: