Tesla Cybertruck перетворили на військовий БТР з керамічною бронею та генератором

Американська компанія Archimedes Defense у співпраці з Unplugged Performance представила пакет «Sting» — оновлене обладнання для післяпродажного обслуговування Tesla Cybertruck, призначене для покращення його функціональності в екстремальних умовах і середовищах високої загрози. Цей пакет доступний у трьох варіантах (Sting Baja, Sting Protector і Sting APC), кожен з яких адаптований до конкретних операційних потреб як для урядового, так і для цивільного використання.

Підпишись на нас:

Варіант Sting оснащує Cybertruck позашляховим пакетом Up Invincible для покращення його продуктивності на пересіченій місцевості. Ключовою особливістю цього варіанту є AMP Drive G125, компактний, легкий, авіаційний генератор на 800 В, встановлений на корпусі. Ця генераторна установка працює на різних видах палива: Jet A, JP-8, дизелі та біодизелі. Він дає змогу заряджати Cybertruck, а також дозволяє заряджати інші транспортні засоби за допомогою зарядного кабелю з адаптерами, що входить у комплект. Цей варіант призначений для роботи у віддалених або постраждалих від стихійних лих районах, де підтримка роботи автомобіля є критичною.

Ключовою особливістю варіанту Sting Baja є AMP Drive G125, компактний, легкий авіаційний генератор на 800 В, встановлений на корпусі.
Ключовою особливістю варіанту Sting Baja є AMP Drive G125, компактний, легкий авіаційний генератор на 800 В, встановлений на корпусі.

Для середовищ із високим рівнем небезпеки варіант Sting APC пропонує розширений захист, зокрема покращений захист від саморобних вибухових пристроїв і мін. Він має оновлене зовнішнє офсетне сталеве та керамічне броньове покриття, що кріпиться болтами, призначене для захисту від снарядів важкого кулемета калібру 14,5 мм. Цей варіант підходить для військових і оборонних операцій, де очікуються серйозні загрози. Варіант APC також пропонує можливість включити генераторну установку для тривалих місій, що дозволяє транспортному засобу працювати без залежності від зовнішніх джерел живлення протягом більш тривалого часу.

Пакет Sting включає кілька модифікацій конструкції Cybertruck, включаючи більш товсті шари сталевої та керамічної броні, більші позашляхові шини, додаткові протитуманні фари та дві великі антени, встановлені ззаду. Посилені двері зменшують розмір бічних вікон, а верхня задня частина автомобіля перероблена, щоб нагадувати диспетчерську вежу аеропорту, що відображає її заплановану корисність.

Варіант Sting Protector ґрунтується на пакеті Up Invincible для бездоріжжя, додавши зовнішню офсетну сталеву броню
Варіант Sting Protector ґрунтується на пакеті Up Invincible для бездоріжжя, додавши зовнішню офсетну сталеву броню

Пакет Sting не модифікує існуючу трансмісію Cybertruck, але включення генераторної установки AMP Drive G125 у корпус значно покращує його можливості поза мережею. Ця функція дозволяє Cybertruck працювати незалежно від традиційної зарядної інфраструктури та надає можливість допомагати іншим електромобілям, які потребують зарядки.

Tesla Cybertruck у варіанті Cyberbeast
Tesla Cybertruck у варіанті Cyberbeast

Представлення пакету Sting для Tesla Cybertruck від Archimedes Defense та Unplugged Performance представляє нову опцію для військових застосувань. Крім того, включення генераторної установки AMP Drive G125 в пакет Sting особливо доречно в зонах військового конфлікту, де зарядна інфраструктура може бути ненадійною або пошкодженою. Варіант БТР «Стінг», який забезпечує захист від саморобних вибухових пристроїв, мін і великокаліберного кулемета, міг би відповідати вимогам таких операцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: