Рідкісну британську БРЕМ отримала 100-та окрема механізована бригада ЗСУ

Підпишись на нас:

Сучасну евакуаційну машину для воїнів ЗСУ придбав фонд Сергія Притули. Це не перша подібна техніку, котру закуповує організація. Цього разу підсилення відправилось в розпорядження 100-ї окремої механізованої бригади.

Ремонтно-евакуаційна машина FV434 призначена для евакуації з поля бою пошкодженої легкої гусеничної та колісної бронетехніки. Машина належить британському виробництву, а саме компанії GKN Sankey. Техніку створюють на спецзамовлення для армії Великої Британії.

Рідкісна британська БРЕМ для 100-ї окремої механізованої бригади: поранення від фонду Притули

БРЕМ побудована на базі бронетранспортера FV430. Завдяки звареному броньованому корпусу, що забезпечує захист екіпажу від куль та уламків артилерійських снарядів, машина на відмінно справляється з своєю задачею. Машину обладнано гідравлічним краном вантажопідйомністю 1250 кг із вильотом стріли 3,96 м та 3050 кг із вильотом стріли 2,26 м.

Придбати таку машину – майже неможливо, адже уряд Британії законсервував техніку. Однак фонду Сергія Притули вдалось придбати не одну таку машину. Минулого місяця по одній такій техніці отримала 43-тя окрема механізована бригада та 32-га окрема механізована бригада ЗСУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: