США збільшують виробництво 155-мм артилерійських снарядів для ЗСУ

На заводі в Пенсільванії на 50 % збільшують виробництво 155-мм артилерійських снарядів, призначених для України.

Підпишись на нас:

Представник Scranton Ammunition Plant Річард Хансен заявив, що нині основна увага зосереджена на виробництві 155-мм артилерійських снарядів, які є критично важливими для ЗСУ:

“Ми дуже наполегливо працюємо, щоб досягти мети Пентагону”, – сказав він.

Завод Scranton Army Ammunition Plant відправляє гільзи до Айови, де вони наповнюються вибуховими речовинами та оснащуються запалами, завершуючи виробничий процес. Цей об’єкт разом із двома іншими в сусідньому Вілкс-Барре нещодавно збільшив своє місячне виробництво з 24 000 до 36 000 снарядів.

Крім того, представник заводу повідомив Associated Press, що розробляються три нові виробничі лінії. Вони дозволять заводу в Скрентоні виробляти ще більше боєприпасів.

З 2006 року заводом керує General Dynamics за контрактом з урядом США. Згідно з інформацією, наданою США, з початку повномасштабного вторгнення в Україну було відправлено понад три мільйони 155-мм снарядів.

На початку серпня Білий дім оголосив про новий пакет військової допомоги Україні на суму 125 мільйонів доларів, який включає 155-міліметрові снаряди і він був надісланий 9 серпня.

Згідно з останніми звітами, ЗСУ витрачають від 150 000 до 200 000 155-мм снарядів щомісяця, що є дуже високим показником через інтенсивність бойових дій, особливо на найбільш активних фронтах.

Цей постійний попит підкреслює критичну важливість збереження та збільшення поставок цих боєприпасів, щоб запобігти виснаженню запасів, що може поставити під загрозу оборонні та наступальні можливості України на полі бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: