Нова партія оперативно-тактичних балістичних ракет від Ірану: окупанти отримають Fath-360

Підпишись на нас:

Все частіше новинні пабліки пишуть про те, що окупанти можуть отримати від Ірану велику кількість оперативно-тактичних балістичних ракет. Тому сьогодні ми поговоримо про ту загрозу, котру несуть такі події.

Вперше про новину написали на шпальтах британського видання Times. В тексті йшлося про пдіготвоку росіян до отримання ракет, адже спочатку потрібно навчитись користуватись даним типом ракет, а потім налагодити логістику їх отримання.

Вже не новина, що Тегеран передавав росії зброю, наприклад, на початку вересня цього року росіяни отримали 200 оперативно-тактичних балістичних ракет Fath-360. Їх транспортування відбувалось морем, ймовірно,
морським шляхом в один із російських портів на Каспійському морі.

Нова партія оперативно-тактичних балістичних ракет від Ірану: окупанти отримають Fath-360

Що ж відомо про ракету Fath-360? Маса становить – 787 кілограмів, з них маса бойової частини – 150 кілограмів, а швидкість польоту – 4 Мах. Вбудована система наведення поєднана з інерційною навігацією та супутниковою навігацією. Ці ракети можуть застосовуватись на Харківському та Покровському напрямку, де окупанти мають найбільший опір від українських захисників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: