Nissan може випустити нове спортивне купе Z Warrior для бездоріжжя: перше зображення

Підпишись на нас:

Компанія Nissan звернулася до відповідного відомства Австралії для реєстрації кількох товарних знаків. Один із них натякає на появу нового купе, орієнтованого на експлуатацію на бездоріжжі. Після цього в Мережі практично відразу з’явилися рендери передбачуваного Nissan Z Warrior 2025. Саме цю назву японська компанія реєструє в Австралії.

Nissan Z Warrior_

Автомобіль, представлений на рендерах, частково копіює модель Safari Rally Z. Але дане купе відрізняється більш загостреним зовнішнім виглядом. У нього висока задня частина кузова і передня витягнута з довгим капотом, з боків якого розміщені овальні фари головного світла. Лінія даху швидко опускається у бік корми, упираючись у невеликий спойлер. Посадка у салоні, ймовірно, буде низькою.

Nissan Z_Warrior

При цьому представлена ​​модель має високий кліренс. Спеціально для бездоріжжя купе оснастили широкими накладками, які закріплені на колісних арках. Також новинка отримала вседорожню гуму.

Очікується, що за розробку такого купе відповідатиме австралійська компанія Premcar, яка вже випустила кілька оригінальних продуктів для Nissan. Японська новинка може отримати бітурбований двигун об’ємом 3 літри. Його максимальна віддача в залежності від версії зараз складає 400 або 420 л. Також можливо, що для японського купе підготують повний привід.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: