Конкурент Toyota RAV4 від Renault розсекречено до офіційної прем’єри

Підпишись на нас:

Мережа приросла зображеннями свіжої версії кросовера Renault Austral, прем’єра якого запланована на початок наступного року. Знімки просочилися через британський конфігуратор французького розробника, що дало змогу ознайомитися із зовнішнім виглядом новинки до офіційного дебюту.

На “злитих” в Інтернет фото видно, що рестайлінговий Austral отримав спрощену передню оптику. Нові фари позбулися складної С-подібної форми денних ходових вогнів.

Під основними блоками ліхтарів з’явилися V-подібні декоративні елементи. Передній бампер також зазнав змін: він став більш масивним і отримав збільшений повітрозабірник. Дизайн капота став менш рельєфним, а радіаторна решітка отримала змінене оформлення. Зовнішній вигляд доповнює двоколірне забарвлення кузова, додаючи автомобілю візуальної динаміки.

Задня частина кросовера на фото, що просочилися, не представлена. У салоні очікуються поліпшення в оснащенні та матеріалах оздоблення, а також розширення списку систем допомоги водієві.

Щодо технічної складової кардинальних змін не передбачається: новинка збереже колишні електрифіковані турбодвигуни на 1,2 л і 1,3 л, укупі з механічною коробкою або варіатором.

Топова модифікація являє собою гібрид E-Tech. Дата анонсу повнопривідної версії не уточнюється. На європейському ринку оновлений Austral з’явиться найближчої весни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: