Оголошено ціни на оновлену Honda Accord з новою з версією і економічними двигунами

Підпишись на нас:

До дилерських центрів США почала надходити Honda Accord 2025 року. Найбільша зміна в автомобілі – це поява нової версії SE із затемненим екстер’єром, підігрівом крісел та люком у даху. Таким чином, Accord у цій версії позиціонується як спортивний седан. Вартість японської моделі трохи зросла. Тепер за неї просять від 28 295 доларів або 1,17 млн. гривень в еквіваленті.

Салон спортивного седану Honda Accord

Отже, седан у новій модифікації SE відрізняється більш «похмурою» атмосферою. Автомобіль отримав чорне оздоблення, корпуси зовнішніх дзеркал, антену на даху у вигляді акулячого плавця та 17-дюймові легкосплавні диски. У салоні покупці знайдуть обігрів передніх крісел з 10-позиційним регулюванням сидіння водія. Також модель оснащена 10,2-дюймовою цифровою «приборкою», 7-дюймовим мультимедіа, 2-зонним кліматом, люком з електроприводом та стереосистемою з 8 динаміками.

Під капотом автомобіля знаходиться 1,5-літровий чотирициліндровий наддувний двигун, який видає 192 к.с. потужності при 260 Н*м крутного моменту. Він поєднується з безступінчастою трансмісією. В інших версіях покупці можуть отримати 2,0-літровий агрегат, доповнений двомоторною гібридною системою. Сумарно ця установка генерує 204 к.с. Ще всі модифікації Accord тепер комплектуються задніми отворами вентиляцій, а також парою портів USB-C для пасажирів другого ряду. Гібридна версія отримала обігрів передніх сидінь та бездротову зарядку для смартфонів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: