Volkswagen розробляє новий недорогий кросовер Cupra Raval: перші фото

Підпишись на нас:

Минулого року компанія Cupra, яка раніше була виділена Volkswagen зі складу Seat, представила концепт компактного електрокросовера Raval. Пізніше стало відомо, що ця модель перетвориться на серійний автомобіль. Очікується, що майбутній Cupra Raval 2025 коштуватиме близько 1 млн 100 тисяч гривень. Офіційна презентація має відбутися у найближчі кілька місяців.

Новий кросовер Cupra Raval 2025 перші фото

Нині у Мережі з’явився рендер іспанської новинки. Судячи з цього зображення, серійний Raval багато в чому буде схожим на торішній концепт. У представленої моделі також спортивна зовнішність зі ступінчастою кормою та розвиненим спойлером. Спереду розміщується вигнутий бампер з великим повітрозабірником та трикутними бічними вентиляційними отворами, які закріплюють за Raval образ спортивного кросовера.

Салон нового кросовера Cupra Raval

Зазначимо, що дизайн інтер’єру, ймовірно, зроблять більш простим, ніж згаданий концепт. У тієї моделі внутрішній простір відрізнявся футуристичним виконанням з нагромадженими один на одного деталями. Так, у салоні Raval з’явиться більше фізичних кнопок.

Про технічну частину цієї новинки поки що нічого невідомо. Можливо, вона запозичить все у свого концепту. У цьому випадку Raval вийде на ринок разом із 222-сильним електромотором. Також у продаж надійде повнопривідна версія із двома двигунами, що видають до 340 к.с. (тимчасово – до 435 л.с.). Запас ходу досягне 450 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: