Водневий кросовер Hyundai Nexo готується до зміни поколінь: матиме 700 км запасу ходу

Підпишись на нас:

Новий кросовер Hyundai Nexo 2025 року вперше був сфотографований під час тестових заїздів європейськими дорогами. Друге покоління паркетника, що працює на водневих паливних елементах, перебуває в стадії активної розробки. Варто сказати, що автомобіль користується непоганим попитом, складаючи серйозну конкуренцію Toyota Mirai. Він є альтернативою електрокарам.

До цього нове покоління кросовера тестувалося тільки в Південній Кореї. Автомобіль вперше з’явився в Європі. Автомобіль одягнений у щільний захисний камуфляж, проте вже зрозуміло, що його дизайн переживе радикальну трансформацію. Зміни в зовнішності будуть подібні до тих, що раніше отримав Santa Fe. Тобто корейська модель набуде більш жорсткого та сміливого образу. До неї застосують нову мову дизайну компанії.

Водневий кросовер Hyundai Nexo готується до зміни поколінь: він зможе проїхати до 700 км шляху

Як уже говорилося, кросовер Nexo приводиться в рух за допомогою водневих паливних елементів. Тому найбільш пильна увага прикута до змін у його трансмісії. В автомобілі використовуватиметься нове покоління системи Hyundai FCEV. Завдяки цьому паркетник вирізнятиметься більшою ефективністю. Повідомляється, що дальність ходу автомобіля досягне позначки 700 км. Очікується, що оновлений кросовер офіційно дебютує на початку наступного року. Спочатку він надійде в продаж у себе на батьківщині, в Південній Кореї. А пізніше з’явиться на інших ринках, віддаючи переваги тим, де водневі моделі мають попит.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: