Нещодавно представлений Audi Q5 знову оновиться: фото кросовера з новим економічним двигуном

Підпишись на нас:

У Мережі з’явилися чергові «шпигунські» фотографії нового Audi Q5 2025 року. Німецький виробник продовжує працювати над різними варіантами, які увійдуть до оновленої лінійки кросовера. Зокрема, цього разу фотографи-«шпигуни» виявили гібридну версію PHEV. Примітно, що кузов автомобіля не ховається під камуфляжним захистом.

Лише кілька тижнів тому офіційно дебютувало третє покоління Audi Q5. Один із найбільш продаваних кросоверів преміум-класу у світі зазнав комплексного оновлення. Зміна генерацій принесла за собою переглянутий дизайн і більше технологічного обладнання. При цьому Audi продовжує працювати над автомобілем. З метою розширення асортименту паркетника виробник запропонує йому нові версії з різними силовими агрегатами.

Нещодавно представлений Audi Q5 третього покоління знову оновиться: фото кросовера з новим мотором

Цього разу в об’єктиви камер потрапив кросовер із гібридом, що підключається. Судячи з того, що кузов автомобіля не вкритий захисним камуфляжем, можна зробити висновок, що він не отримає серйозних відмінних рис у дизайні екстер’єру. По суті, єдиний новий елемент – це кришка на лівому задньому крилі, яка приховує гніздо для зарядки акумулятора гібридної системи. Характеристики останньої поки що не розкриваються. Однак відомо, що вона включатиме в себе бензиновий двигун, електромотор і новий великий акумулятор. У повністю електричному режимі німецька модель зможе проїхати близько 100 км шляху. Ще автомобілю дістануться автоматична КПП і система повного приводу. Дебют гібридної версії намічений на першу половину 2025 року.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: