Kia може повернути на ринок непопулярний спортивний седан Stinger GT

Підпишись на нас:

Компанія Kia порівняно недавно прибрала зі світового ринку модель Stinger. Цей спортивний седан в останні роки погано продавався. Однак зараз представники корейської компанії не виключили ймовірність повернення цієї моделі. Причому майбутній Kia Stinger GT буде глибоко перероблений відносно свого попередника. Зокрема, це буде електрокар.

Представники корейської марки зазначили, що ймовірність повернення цієї моделі на ринок перебуває в стадії вивчення. Тобто Kia, можливо, аналізує світовий ринок з метою з’ясувати, чи є достатній попит на подібні автомобілі. Але навіть така заява прямо вказує на те, що керівництво корейської марки за наявності відповідного запиту зважиться на повернення Stinger. При цьому в Мережі вже з’явилися перші рендери можливого електрокара.

Kia може повернути на ринок модель, яка погано продавалася: перші зображення нового Stinger GT

Представлений седан багато в чому схожий на інші електрокари, які зараз випускає Kia. Разом з тим, показаний Stinger GT помітно відрізняється від них. Останнє зумовлено, ймовірно, тим, що майбутній седан, як очікується, буде побудований на базі нової платформи IMA, яка є легшою та ефективнішою за поточну архітектуру E-GMP.

Kia може повернути на ринок модель, яка погано продавалася: перші зображення нового Stinger GT

Про технічні характеристики корейської моделі теж нічого невідомо. Остання версія Stinger оснащувалася бітурбованим мотором на 365 к.с. Новий седан може отримати 2 електромотори, що видають до 603 к.с..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: