Кросовер Audi Q7 наступного покоління отримає значні зміни в дизайні

Підпишись на нас:

Компанія Audi зараз працює над масштабною модернізацією відразу кількох автомобілів. До того ж виробник відійшов від звичної схеми точкового оновлення екстер’єру. Це підтверджує прототип Audi Q7 2026 наступного покоління, що вийшов на дорожні випробування. Кросовер втратив частину камуфляжу, відкривши деякі зміни.

Audi_Q7

На опублікованих знімках можна побачити, що німецька модель отримала принципово нові радіаторні грати. Вона більша, ніж у попереднього кросовера, і містить нестандартні для Audi елементи. Головна оптика у німецької моделі стала двоярусною. Зважаючи на все, таке компонування отримають кросовери Audi. Зверху розміщуються вузькі ДХО, а основний блок вогнів розташовується з боків від решітки радіатора.

Audi Q7

Задні ліхтарі тонші, ніж у актуального Q7. Між ними тепер пролягає тонка світлодіодна смужка. Салон німецької моделі, ймовірно, також буде масштабно перероблений.

Відомо, що кожен двигун, яким оснастять майбутній кросовер, буде електрифікований як мінімум за рахунок 48-вольтного стартер-генератора. На вибір також запропонують кілька гібридних установок, характеристики яких поки що не розкрито. Audi Q7 оснастять новою батареєю, що забезпечує запас ходу на електротязі 100 кілометрів. Кросовер дебютує не раніше наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: