Виробництво популярного позашляховика Ineos Grenadier офіційно зупинено: опубліковано причини

Підпишись на нас:

Позашляховик Ineos Grenadier 2024 ще до виходу на світовий ринок привернув до себе підвищену увагу. Відразу після старту продажів компанія прийняла велику кількість заявок на покупку цієї моделі, через що черга на неї розтягнулася на кілька місяців. Однак, незважаючи на таку високу популярність, виробництво Grenadier було зупинено: французький автозавод перестав його випускати.

Ineos Grenadier

Це рішення торкнулося і однойменного пікапа. Причому цього разу проблема не у неправильних діях компанії. Згідно з офіційною інформацією, виробництво було зупинено через одного постачальника деталей. Останній зіштовхнувся із серйозними фінансовими проблемами, тому зараз не може задовольнити замовлення з боку Ineos.

Позашляховик Ineos_Grenadier

Офіційно не оголошено, які саме деталі втратила компанія. Вона лише обмежується заявою, що йдеться про критично важливі комплектуючі. Щоправда, представники Ineos уточнили, що компанія не отримує якусь обробну деталь. Водночас виробництво позашляховиків зупинили на якийсь час. Тобто Grenadier не залишить світового ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: