На ринок вийшов оновлений найдешевший седан Nissan

Підпишись на нас:

Компанія Nissan випустила на ринок оновлену версію Versa. Цей варіант седана подорожчав відразу на 41 тисячу гривень. Але незважаючи на це, Nissan Versa 2025 року залишився найдешевшим представником свого класу. Ціни на японську новинку зараз стартують з позначки 709 тисяч гривень. Примітно, що автомобіль практично не зазнав змін при підготовці нової версії.

Підвищення ціни зумовлене появою у базовій версії світлодіодних фар головного світла. У наступних версіях передбачаються хромовані решітки радіатора, колісні диски діаметром 17 дюймів, задній спойлер і зовнішні дзеркала з чорним корпусом. У салоні японської моделі можна знайти сенсорний екран діагоналлю 8 дюймів, який замінив 7-дюймовий екран. Також з’явилися 4 USB-порти, бездротова зарядка та електропідігрів сидінь.

Оновлений Nissan Versa

Компанія Nissan розширила ще список систем, які відповідають за безпеку. Але більшість заявлених змін доступні лише з топовою версією. Ціни на ці модифікації сягають 844 тисячі гривень.

Салон Nissan Versa

Під капотом у седана встановлюється колишній безнаддувний двигун об’ємом 1,6 літра. Його максимальна потужність становить 122 к.с., крутного моменту – 154 Н*м. На вибір з цим двигуном пропонуються 5-ступінчаста механічна КПП і варіатор. У найближчому майбутньому японська модель, незважаючи на заявлене подорожчання, стане найдешевшим автомобілем американського ринку, оскільки конкуренти знімають з виробництва авто в даному ціновому діапазоні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: