Новий бюджетний електричний кросовер Kia EV4 помічений під час тестування

Підпишись на нас:

Компанія Kia знов вивела на дорожні випробування прототип електричної новинки EV4. Вже відомо, що ця модель надійде на ринок у кузовах хетчбек і седан. Зараз прототип нового Kia EV4 2025 вийшов на випробування в першому виконанні. Очікується, що на американському ринку цю модель можуть оцінити в 1 650 000 гривень. Тобто це буде відносно доступний електрокар.

Новий Kia EV4

Прототип, що тестується зараз, трохи відрізняється від тих екземплярів, що раніше виходили на дороги загального користування. Новинка отримала плоскі ручки дверей, які, ймовірно, виконані в такому стилі з метою поліпшити аеродинаміку кузова. Також у корейської моделі трохи незграбні бічні вікна. Очікується, що передня та задня оптика буде скопійована з концепту Kia EV4, що дебютував минулого року.

Новий Kia _EV4

Тому попереду у корейської новинки мають з’явитися порівняно великі фари, над якими будуть розміщені тонкі світлодіодні ДХО. Кузов Kia EV4 в цілому відрізняється рівними формами, що характерно для електрокарів марки.

Основа у EV4 буде стандартною. Тобто, вона базується на платформі E-GMP, хоча Kia вже розробила для електрокарів іншу архітектуру. За чутками, базова версія корейської моделі вийде із 201-сильним електродвигуном. Разом із новинкою запропонують на вибір 2 акумулятори. Згодом з’явиться «заряджений» Kia EV4 GT.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: