Suzuki оновила свій найдешевший седан: розсекречено деталі кузова та салону

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki вивела на дорожні випробування зразок оновленого седана Dzire. При цьому автомобіль був позбавлений захисного камуфляжу. Більше того, журналістам вдалося зняти салон японської моделі. Судячи з усього, в рамках оновлення Suzuki Dzire 2025 року отримає точкові зміни. Тому автомобіль трохи подорожчає відносно свого попередника.

​​Suzuki Dzire

Зараз японський седан в Індії пропонується за суму, еквівалентну 345 тисяч гривень у перерахунку за курсом. Нова версія Dzire отримала інші радіаторні грати, які відрізняються великими розмірами і доповнюються безліччю горизонтальних планок. Через це трохи змінилася форма і головної оптики, усередині якої простяглися світлодіодні стрічки ДХВ. Крім того, передній бампер доповнюється компактними протитуманними фарами.

Салон ​​Suzuki Dzire

У рамках проведеної модернізації седан поповнився камерами кругового огляду та електричним люком. У салоні японської моделі розміщуються компактний сенсорний екран, цифрова панель приладів, вузький блок керування кліматом та сидіння з тканинним оздобленням. Не виключено, що передні крісла доповнять вентиляцією.

Під капотом у майбутнього седана розмістять колишній 1,2-літровий безнаддувний двигун. Він поєднується на вибір з 5-ступінчастою механічною або автоматичною КПП. Дату дебюту нового Dzire ще не озвучено.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: