Дебют 4-метрового кросовера Skoda Kylaq відбудеться в листопаді

Підпишись на нас:

Компанія Skoda планує представити новий кросовер Skoda Kylaq 2025 завдовжки до чотирьох метрів на індійському ринку на початку наступного року. Перед оголошенням цін на автомобіль виробник підтвердив, що прем’єра новинки відбудеться 6 листопада 2024 року.

Модель Skoda Kylaq, швидше за все, буде оснащена єдиним агрегатом – 3-циліндровим 1,0-літровим TSI турбованим бензиновим мотором, який розвиває потужність в 114 к.с. і крутний момент 178 Н*м. Варіанти трансмісій можуть включати шести ступінчасту механічну коробку передач та автомат з гідротрансформатором.

Skoda Kylaq

Що стосується дизайну, Skoda Kylaq отримає вузькі світлодіодні денні ходові вогні, нову решітку радіатора, двохсекційну головну оптику, рейлінги на даху, антену у формі плавника акули, задні обтічні світлодіодні ліхтарі, і оновлені бампери спереду і ззаду. У салоні можна очікувати наявність великого сенсорного екрану мультимедійної системи, електричного люка, бездротового підключення мобільних пристроїв, віртуальної панелі приладів, сидінь з обробкою шкірозамінником та інших зручностей.

Skoda Kylaq обіцяє стати цікавою пропозицією на ринку кросоверів завдяки своєму сучасному дизайну, сучасним технологіям і цілком конкурентоспроможним характеристикам. Остаточні подробиці, включаючи ціни та комплектації, будуть відомі після офіційної прем’єри у листопаді 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: