«Заряджений» кросовер Hyundai Ioniq 5 N оновився, отримавши багато додаткових функцій

Підпишись на нас:

У Південній Кореї офіційно представлено Hyundai Ioniq 5 N 2025 року. Ця модернізована версія високопродуктивного електричного автомобіля поєднує передові технології електрифікації і надає покупцям ряд нових функцій. При їх впровадженні виробник ґрунтувався на відгуках клієнтів. Кросовер став не тільки продуктивнішим, а й зручнішим.

Зокрема, автомобіль оснащується вдосконаленим оптимізатором N Drift Optimizer, який покликаний допомогти водіям досягти більш плавного водіння в режимі дріфту. Ще виробник покращив систему віртуального перемикання передач N e-Shift, додавши функції пам’яті та допомоги під час спуску з гори. У першому випадку пам’ять перемикається на понижену передачу. Друга опція подібна до гальмування двигуном. Вона запобігає надмірному прискоренню при спуску схилом. Крім того, доданий режим Eco.

Hyundai Ioniq 5_N

Функцію N Launch Control було змінено, щоб завжди відтворювати звук готовності до запуску, навіть якщо віртуальну систему NAS+ вимкнено. Ще Ioniq 5 N додатково оснащується інтелектуальним переднім освітленням, опцією Walk-Away Lock, яка автоматично замикає двері, коли власник смарт-ключа відходить на певну відстань від машини, безпечними вікнами другого ряду та рульовим колесом, що вібрує. Кросовер доступний покупцям всього в одній комплектації за ціною 2,38 млн. гривень в еквіваленті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: