Audi разом з китайським концерном готують першу спільну новинку

Підпишись на нас:

Китайський концерн SAIC спільно з Audi виведе на ринок свою першу спільну новинку B-класу, яка поки що носить кодову назву «purple427». Очікується, що прем’єра моделі відбудеться вже в листопаді цього року, а на ринок електрокар вийде не раніше 2025 року. При цьому більший внесок у створення автомобіля зробить саме китайський концерн, який і виведе його на домашній ринок.

Нагадаємо, що дві компанії підписали угоду про співпрацю ще у травні цього року. Причому в Audi не приховують, що створюючи лінійку окремо для місцевого ринку, вони зможуть ще більше закріпитися в країні.

Audi та SAIC

Більше того, у 2025 році німецький бренд планує налагодити розробку спільних електрокарів разом із FAW на платформі PPE. І не виключено, що в рамках цієї співпраці вийде нова версія Audi Q6L e-tron, а також наступне покоління A5, яке змінить архітектуру та характеристики.

Тобто, виробництвом нових моделей від Audi у Китаї вже до 2025 року займатимуться два концерни: FAW та SAIC. Очікується, що їхні новинки вийдуть на ринок у різних варіантах кузова, але об’єднувати їх буде найвища якість усієї лінійки. Принаймні, так заявляє керівництво німецького бернда.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: