Експерт застеріг від придбання авто з відремонтованим двигуном

При придбанні машини на вторинному ринку більшість звертає увагу спочатку на стан мотора. Від ресурсу цього вузла залежить, як довго слугуватиме автомобіль. У процесі експлуатації попередні власники можуть не тільки змінювати витратні деталі, але й ремонтувати двигун. Експерт з підбору авто із двадцятирічним стажем розповів, чому такі ТЗ не варто купувати.

Підпишись на нас:

З появою сизого диму з вихлопної системи автовласники починають відкладувати кошти на капітальний ремонт. Часто до нього входять такі роботи, як заміна прокладки ГБЦ, деталей приводу ГРМ, прокладок, ущільнювачів, поршневих кілець, вкладок коленвала. Іноді змінюють і сам колінчастий вал та інші елементи.

Нічого страшного у ремонті немає, проте все залежить від кваліфікації фахівця, який його виконує. Не останнє значення має і якість запасних частин, що використовуються – з огляду на високу вартість і складність пошуку часто використовуються ті, що вже побували у вжитку. Це призводить до того, що немає жодних гарантій щодо термінів їхньої служби надалі.

Експерт зазначив, що купівля авто з двигуном, який нещодавно ремонтували, пов’язана з більшими ризиками. Визначити це можна як за чистим підкапотним простором на машині, так і по підтіканнях герметика, рівно покласти його можуть тільки на заводі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: