Chrysler повертає у продаж популярний мінівен Voyager: оголошено вартість та повний список оновлень

На американський ринок повертається мінівен Chrysler Voyager 2025 року. Вже оголошено і вартість автомобіля. За нього в дилерських центрах будуть просити 1 646 000 гривень. З поверненням цієї моделі американські покупці мають широкий вибір мінівенів: від Voyager початкового рівня до преміального Pacifica Pinnacle.

Підпишись на нас:

Останній може похвалитися найрозкішнішим інтер’єром у лінійці. До асортименту електричних мінівенів входить Pacifica Plug-in Hybrid. Це єдина модель компанії з гібридною силовою установкою, що пропонується у США. Що стосується Voyager, то він стандартно оснащений 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм мультимедіа, 5,7-дюймовим щитком приладів, шкіряними кріслами, адаптивним круїз-контролем, допомогою при паркуванні та системою моніторингу «сліпих» зон.

Салон Chrysler Voyager

Крім того, авто дісталися розсувні двері з електроприводом, крісла з обігрівом, а водійське ще і з пам’яттю, стереосистема з 6 динаміками, дистанційний запуск мотора, система активного шумоподавлення та ін. Салон машини вміщує 7 осіб. Автомобіль «взутий» у 17-дюймові алюмінієві колеса. Також йому дісталися автоматичні фари, протитуманні ліхтарі та акустичне лобове скло. Під капотом мінівену встановлено 3,6-літровий двигун V6. Він генерує 287 л.с. потужності при 262 Н*м крутного моменту, і поєднується з 9-ступінчастим «автоматом». Модель доступна лише в одній комплектації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: