Бюджетний хетчбек Suzuki Swift вийшов у новій економній версії CNG

Підпишись на нас:

Асортимент компактного хетчбека Suzuki Swift 2024 поповнився на індійському ринку новою модифікацією CNG. Це означає, що автомобіль отримав двигун, який може працювати як на бензині, так і на газу. Модель доступна у трьох комплектаціях. Вартість початкового варіанту виконання становить 398 000 гривень, а за топову версію доведеться віддати трохи менше 500 000 гривень.

Топова комплектація автомобіля оснащена такими функціями, як світлодіодна оптика, 15-дюймові легкосплавні диски, інформаційно-розважальна система з 9-дюймовим екраном, автоматичний клімат-контроль, повітропроводи для пасажирів на задньому ряді та система безключового запуску та зупинки двигуна.

Салон хетчбека Suzuki Swift

Японська модель отримала 1,2-літровий трициліндровий бензиновий двигун серії Z. Він працює в тандемі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Працюючи на бензині агрегат видає 80 к.с. потужності при 112 Н*м крутного моменту. Однак при перемиканні в режим CNG характеристики двигуна трохи знижуються. Він генерує вже 69 л. потужності при 102 Н*м пікового крутного моменту. При цьому повідомляється, що така модифікація хетчбека значно економічніша порівняно зі стандартною моделлю. Щодо дизайну зовнішності автомобіля, то тут жодних змін не відбулося. Це загалом не дивно, оскільки японська модель зовсім недавно зазнала глобального оновлення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: