5 бюджетних вживаних авто, які не потребують дорогого ремонту

Підпишись на нас:

Іноді може здатися, що з бюджетом в 200 тисяч гривень можна знайти адекватне ТЗ на вторинному ринку і не дуже хвилюватися, що доведеться зіткнутися з труднощами. Проте, як свідчить практика, саме такий ціновий сегмент підносить автомобілістам чимало проблем. Власник автосервісу розповів про 5 моделей, які, якщо й ламаються, ніколи не розорять свого господаря.

Chevrolet Aveo

Про цей популярний на вторинному ринку автомобіль можна сказати небагато, хіба відзначити, наскільки простий і доступний у утриманні даний варіант. Купуючи Aveo, майбутній власник гарантовано зіткнеться з мінімумом проблем, якщо підійде до процесу пошуку ґрунтовно і розглядатиме справді актуальні моделі. Вибрати в цьому бюджеті можна авто в будь-якій модифікації, орієнтуючись на 2010 – 2011 виробництва з реальним пробігом близько 150 – 200 тисяч км.

Ford Fusion

Ford FusionДосить простий і надійний автомобіль на кожен день, який не особливо виділяється в транспортному потоці і не користується якимось грандіозним успіхом, як Focus. Однак не можна не відзначити, що це доступна у утриманні і проста в ремонті модель з великим запасом міцності та непоганим набором опцій. Розглянути для покупки можна буде автомобіль 2008-2011 років виробництва з пробігом в районі 150-200 тисяч кілометрів, у тому числі в комплектаціях з автоматичною трансмісією і більш тяговитим 1,6-літровим мотором.

Chevrolet Lacetti

Chevrolet Lacetti

Раніше цей автомобіль користувався справді величезним успіхом завдяки своєму оснащенню, рівню комфорту, а також надійності та дешевизні у утриманні. Lacetti насправді розрахований на тривалий термін експлуатації при своєчасному та правильному обслуговуванні. Зараз з бюджетом у 200 тисяч гривень можна звернути увагу на моделі 2007 – 2012 років виробництва у хорошому стані та з відносно невеликим пробігом.

Renault Logan

Renault Logan

Маючи бюджет у 200 тисяч гривень, не можна обійти стороною і цей простий і максимально надійний варіант, який зарекомендував себе з кращого боку і стабільно користується попитом. Це доступний у утриманні автомобіль із посереднім оснащенням та непривабливим дизайном. Однак він має значний ресурс і справно зможе служити своєму власнику довгі роки, головне лише стежити за кузовом, не допускаючи корозії. Розглянути в цьому випадку можна Logan 2010 – 2017 років виробництва в хорошому технічному стані.

Kia Rio

Kia Rio

Модель, яка завоювала як загальну повагу, так і величезну популярність, ще задовго до того моменту, як почала масово використовуватися в таксі. Бюджет в 200 000 грн дозволяє автолюбителю придивитися для себе Rio в хорошому стані 2008 – 2011 років виробництва без якогось колосального пробігу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: