Новий сімейний кросовер Kia отримає технології спортивних автомобілів

Підпишись на нас:

Декілька місяців тому в Мережі з’явилися перші фотографії із зображенням прототипу нового Kia EV9 GT 2025 року. Цей спортивний кросовер пізніше неодноразово був помічений на дорожніх випробуваннях. Однак практично вся інформація про корейську модель, зібрана на даний момент – не більше ніж чутки. Водночас деякі деталі зовнішності розкривають цікаві подробиці.

Кросовер Kia EV9 GT

Так зараз Kia відправила свою новинку на південнокорейські дороги. За попередньою інформацією цей сімейний кросовер може отримати активний спойлер, який зазвичай використовується на спортивних автомобілях. Але, як і раніше, корейська компанія поки що не коментує дану інформацію.

Салон кросовера Kia EV9 GT

Судячи з раніше опублікованих знімків, при підготовці зарядженої версії EV9 виробник внесе безліч змін щодо звичайного кросовера. Так, автомобіль повинен отримати 2 електродвигуни, які разом видають до 585 к.с. потужності та 740 Н*м крутного моменту. Цього буде достатньо для того, щоб 2,6-тонний кросовер набирав перші 100 км/год за 4 секунди.

Крім нових двигунів кросовер отримає червоні супорти та потужнішу гальмівну систему. Також автомобіль оснастять оригінальним обвісами, характерним для моделей серії GT. Очікується, що спеціально під спортивний EV9 компанія Kia підготує новий акумулятор, який підтримуватиме швидшу зарядку. Офіційна презентація корейської моделі має відбутися на початку наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: