Skoda представить бюджетний Elroq: що відомо про чеську новинку

Підпишись на нас:

Skoda представить свій новий електричний компактний SUV Elroq. Цей автомобіль, молодший брат популярного Enyaq, став першою моделлю бренду, що втілила нову філософію дизайну «Modern Solid» (сучасний та міцний). Зібравши докупи всю інформацію про новинку, яка надходила з офіційних тизерів і витоків, можна зрозуміти, що чекати від нової моделі.

Skoda Elroq

Зовнішній вигляд Skoda Elroq повинен відрізнятися такими деталями: розділена оптика, нова інтерпретація фірмових радіаторних решіток, контрастні елементи з темного хрому. Особливу увагу привертають аеродинамічні колісні диски із червоними акцентами, які з’являться на версії First Edition. Інтер’єр Elroq також обіцяє бути вражаючим, з акцентом на простоту та просторість. Очікується 13-дюймовий центральний екран мультимедіа та цифрова панель приладів, як у старшого брата Enyaq.

Skoda Elroq 2025

Технічні характеристики Elroq також вражають. Автомобіль буде доступний у чотирьох версіях, від базової з 55 кВтг батареєю та 168 к.с. до топової з 82 кВтг батареєю, що забезпечує запас ходу понад 560 км. Найпотужніша версія Elroq 85x буде оснащена повним приводом і видаватиме 295 к.с. Незважаючи на компактні розміри (довжина 4,5 метри), Elroq обіцяє бути цілком практичним: багажник об’ємом 470 літрів можна збільшити до 1580 літрів при складених задніх сидіннях. Elroq – це початок електрореволюції Skoda. Надалі бренд планує випустити ще п’ять електромобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: