Фургон Nissan отримав нову версію MYROOM із житловим модулем для подорожей

Підпишись на нас:

Nissan розширила лінійку автомобілів для подорожей та представляє нову версію Nissan NV200 2025, названу MYROOM. Це середньорозмірний фургон, який ідеально підходить для тих, кому повнорозмірний Caravan MYROOM здається занадто великим. Новинка поєднує у собі комфорт звичайного автомобіля та функціональність невеликого будинку на колесах.

Фургон Nissan NV200

Головна особливість NV200 MYROOM – його продуманий інтер’єр. У салоні встановлені сидіння «2-в-1», які можна розвернути назад, перетворивши на зручний диван, або розкласти на повноцінне ліжко розміром 1840х1200 мм. Внутрішнє оздоблення виконане у скандинавському стилі з використанням дерев’яних панелей та спеціальної тканини в ялинку. Для зручності пасажирів передбачений висувний столик та розетка для підключення побутової техніки.

Інтер`єр фургону Nissan NV200

Незважаючи на те, що це фургон, їздити на NV200 MYROOM комфортно завдяки спеціальній підвісці. Автомобіль доступний як в однотонному забарвленні, так і двоколірному виконанні. У компанії подбали і про практичність – тут немає зайвого обладнання на зразок кухні або душу, що дозволило зробити житловий простір максимально просторим.

Nissan NV200

Вартість NV200 MYROOM приблизно на 57 000 гривень вище за базову версію фургона. За ці гроші покупець отримує якісно зроблений автомобіль для мандрівок від відомого виробника. Це відмінний вибір для тих, хто не потребує повноцінного кемпера, але хоче мати комфортний автомобіль для ночівлі в дорозі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: