Найпопулярніший у Європі кросовер Jeep виходить на нові ринки

Підпишись на нас:

Японський підрозділ компанії Stellantis повідомив про швидкий початок продажів на місцевому ринку повністю електричного автомобіля бренду Jeep – модель Avenger. Avenger вже встиг здобути титул «Європейський автомобіль 2023 року». У Європі продажі йдуть дуже успішно – куплено вже понад 100 000 автомобілів. Тепер Jeep Avenger 2025 готовий підкорювати й інші ринки, зокрема Японію.

Найпопулярніший автомобіль Jeep у Європі - кросовер_Avenger

Avenger – компактний кросовер в лінійці Jeep. Його довжина всього 4,1 метра, що на 15 см менше, ніж у Renegade. За словами представників компанії, такі розміри мають залучити жіночу аудиторію. Цікаво, що назва Avenger перекладається як «месник». За словами Юкі Ватанабе, генерального менеджера з продуктів Jeep у Stellantis Japan, це ім’я обрано не випадково:

“Наймолодший член сімейства Jeep виступає в ролі борця за справедливість”, – пояснює він.

Кросовер Avenger

Незважаючи на свій електричний привід, Avenger зберіг фірмові риси дизайну Jeep. Тут і знамениті радіаторні грати з сімома прорізами, і трапецієподібні колісні арки, і високий дорожній просвіт. Матт Найквіст, глобальний керівник продуктів Jeep, підкреслює, що навіть у такому маленькому автомобілі збережені всі ключові цінності бренду. Цікаво, що зараз Avenger випускається лише з переднім приводом. Проте Найквіст натякнув, що у майбутньому можлива поява повнопривідної версії. Jeep знайшов чудовий спосіб зберегти свою ДНК, при цьому йдучи в ногу з часом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: