3-рядний кросовер Mercedes-Benz GLB представлений у новій версії, яку буде складно купити

Підпишись на нас:

Mercedes-Benz продовжує створювати спеціальні версії своїх автомобілів, адаптуючи їх під конкретний ринок. Наразі німецький виробник представив 3-рядний кросовер GLB у новому виконанні Black Star. Ця модифікація буде доступною лише на японському ринку. Більше того, німецька компанія випустить Mercedes-Benz GLB 2024 року у версії Black Star обмеженим тиражем.

3-рядний кросовер Mercedes-Benz GLB_

Згідно з озвученою інформацією, у продаж надійдуть лише 300 екземплярів даної моделі. Кросовер у цьому виконанні оцінили в 2,22 мільйона гривень. Автомобіль виділяється спеціальним чорним кольором кузова. У темніший відтінок пофарбовані окремі деталі екстер’єру: обидва бампери, грати радіатора та інші.

На вибір покупцям запропоновані 2 варіанти оздоблення салону: повністю чорний або кавові сидіння з бежевою стелею. Аналогічний пакет запропонований з повнопривідною версією, в якій передбачається адаптивна підвіска, що забезпечує активне демпфування. У цій комплектації передбачається ще й система, що передає через динаміки в салон звук мотора, що працює. Візуально кросовер у цьому виконанні виділяється новими 19-дюймовими колісними дисками.

3-рядний_кросовер Mercedes-Benz GLB

У Японії німецька модель представлена ​​з двома гібридами, заснованими на 1,3- та 2-літровому турбодвигунах. Є також версія з турбодизелем на 2 літри.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: