Українська компанія представила двовісний причіп для 120-мм міномета

Підпишись на нас:

Виставка Security 2.0, що відбулася в Києві 02-03 жовтня, ознаменувалася показом різноманітної техніки, включно з розробками групи “СД Індастрі” під брендом SDI. Серед презентованих новинок – двовісний причіп “Привид-1” для роботи з 120-мм мінометом, оснащений амортизаторами і пружинами для поглинання сили віддачі та запобігання відхиленню ствола.

Українська фірма показала цікаві рішення для мінометних розрахунків

За словами розробників, “Привид-1” здатний усувати до 80% сили віддачі під час пострілу, що позитивно позначається на точності ураження цілей. Висока мобільність забезпечується за рахунок швидкого розгортання/згортання системи (від 40 сек. до 1 хв.). Габарити причепа за довжиною/шириною в метрах – 5,1*2,05, при спорядженій і повній масі в 2,4 т. і 3,5 т. відповідно.

Українська фірма показала цікаві рішення для мінометних розрахунків

Другою представленою “СД Індастрі” новинкою став концепт компактного одновісного причепа “Привид-2” розміром 2,3 х 2,2 м для ведення вогню зі 120-мм міномета. Споряджена і повна маса цього рішення – 1,1 т. і 1,5 т. відповідно. Заявлений запас вантажопідйомності “двійки” – 400 кіло.

Українська фірма показала цікаві рішення для мінометних розрахунків

Також в експозиції “СД Індастрі” був присутній причіп для перевезення спецтехніки з вантажопідйомністю 2,7 т. укупі з платформою для транспортування вантажів закритими територіями, розрахованою на повну масу 7,5 т.

Українська фірма показала цікаві рішення для мінометних розрахунківУкраїнська фірма показала цікаві рішення для мінометних розрахунків

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: