Renault представив новий кросовер Embleme з нехарактерними для марки двигунами

Підпишись на нас:

У рамках Паризького автосалону компанія Renault має представити концепт нового кросовера Embleme. На даний момент виробник опублікував кілька фото даної моделі, також частково розсекретив інформацію про неї. Зважаючи на все, це буде автомобіль, не характерний для французької марки. Причому ця заява обумовлена ​​не лише незвичайним дизайном кузова.

Новий кросовер Embleme_

Повідомляється, що французька модель після виходу серійної версії буде представлена ​​у D-сегменті. Автомобіль оснащується «розумною» гібридною установкою, яка працює більшу частину часу на електротязі. Вона доповнюється паливними елементами. Тобто французька модель поєднує в собі гібридні та водневі технології. Паливні елементи в даному випадку виступають як розширювач діапазону.

Новий кросовер_Embleme

У комплекті із кросовером йде один акумулятор ємністю 40 кВт*год. Ззаду у кросовера розміщується єдиний електродвигун, який видає трохи більше 214 к.с. Повний запас ходу Renault не розкриває. Але компанія заявила, що на електромоторі автомобіль проїжджає кілька сотень кілометрів, а паливні елементи додають ще близько 350 км.

Така комбінація не лише підвищує екологічність кросовера, а й збільшує запас ходу. Крім того, вона дозволяє знизити вагу автомобіля. У представленої моделі він складає 1750 кілограмів. Крім того, в конструкції автомобіля активно застосовувалися перероблені матеріали.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: