Hyundai випустила конкурента найдешевшому кросоверу в Європі

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai оголосила ціни на свій електричний Inster 2025 року. Так, базова версія новинки оцінюватиметься в 1 млн 260 тисяч гривень, а максимальна – в 1 млн 450 тисяч гривень. Тобто, компактний кросовер виявиться дорожчим за свого головного суперника e-C3 від Citroen. Однак, «кореєць» отримав незвичайний дизайн, який привабить покупців.

Відомо, що мінімалку оснастять акумулятором ємністю 42 кВт·год, а більш оснащена комплектація отримає батарею на 49 кВт·год. Також паркетник обладнають легкосплавними дисками, клімат-контролем, задніми датчиками паркування, навігатором із сенсорним екраном на 10,25 дюймів та круїзом. Додатково «корейцю» будуть доступні передні датчики паркування та фонове підсвічування салону.

Hyundai Inster_

Також виробник зазначив, що запас ходу автомобіля становитиме близько 369 км. При цьому ще один конкурент Inster — Dacia Spring має суттєво гірший показник — лише 327 км на одному заряді. Крім того, базовий варіант отримає єдиний електромотор на 96 л. потужності, тоді як більш дорога версія виявиться більш продуктивною – на 113 сил. Однак, незалежно від обраної версії, привід буде лише на передні колеса.

Виставкові зразки новинки дістануться дилерських центрів до кінця поточного року, а перші автомобілі вирушать до покупців не раніше початку 2025-го.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: