Новий седан Kia EV4, який може замінити популярний Cerato: опубліковано перші фото салону

Підпишись на нас:

Компанія Kia вивела на випробування прототип нового седану EV4, який позиціонується як компактна модель. Тобто в майбутньому це електрокар може замінити Cerato. Новий Kia EV4 2025 поки що знаходиться на стадії розробки. Хоча його презентація має відбутися на початку наступної весни. Тому, ймовірно, багато рішень, реалізованих у прототипі, буде перенесено на серійну машину.

Седан Kia EV4

Зараз у Мережі з’явилися перші знімки, які частково розкривають дизайн салону. На них видно, що інтер’єр у майбутнього Kia EV4 загалом оформлений у стилі, характерному для електрокарів корейської марки. Усередині новинки передбачається великий блок з двома екранами. Седан отримав спортивне кермо з двома широкими спицями. Його передня панель мінімалістична: тут знаходиться невелика кількість фізичних елементів управління. Підлога в салоні буде рівною.

Салон седану Kia EV4

Новий Kia EV4 з’явиться на ринку, де практично немає конкурентів. Це принаймні актуально для Південної Кореї. Очікується, що основним конкурентом EV4 стане Tesla Model 3.

Електрокар базується на стандартній для Kia платформі E-GMP. Автомобіль оснастять акумулятором за допомогою швидкої зарядки. Про технічне оснащення корейської новинки поки що нічого не повідомляють. Ймовірно, електрокар у всіх виконаннях оснащуватиметься одним двигуном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: