Найдешевший кросовер Suzuki встановив новий рекорд: продається дуже швидко

Підпишись на нас:

Компанія Maruti Suzuki може відзначити черговий успіх. Їх компактний кросовер Suzuki Fronx 2025 подолав позначку 200 000 проданих екземплярів менш ніж за два роки з моменту виходу на індійський ринок. Це друге велике досягнення моделі після того, як у січні 2024 року Fronx став новим автомобілем, який найшвидше продається, досягши позначки 100 000 одиниць.

Кросовер Suzuki Fronx_

Fronx, представлений в Індії у квітні 2023 року, став другим гравцем Maruti у сегменті компактних SUV довжиною до 4 метрів, доповнивши лінійку поряд із Maruti Brezza. Покупцям пропонується вибір між 1,0-літровим турбованим бензиновим двигуном та 1,2-літровим атмосферним мотором, який також доступний у версії з газобалонним обладнанням. Стандартно автомобіль комплектується 5-ступінчастою “механікою”, а для турбоверсії доступні 6-ступінчастий “автомат” та 5-ступінчаста роботизована трансмісія.

Салон кросовера Suzuki Fronx

Партхо Банерджі, старший виконавчий директор з маркетингу та продажу Maruti Suzuki India Limited, зазначив:

«Успіх Fronx відображає розуміння Maruti Suzuki мінливих очікувань клієнтів і наші зусилля зі створення продуктів, які перевершують ці очікування. З вражаючим зростанням продажів на 16% цей компактний SUV привернув увагу як покупців, які вперше купують автомобіль, так і тих, хто вирішив оновити свій транспорт у рамках сегмента».

Варто відзначити, що у Fronx є «близнюк» – Toyota Taisor, який має ті ж силові агрегати та набір функцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: