Новий Fiat 500e виявився найдешевшим автомобілем на ринку, але є низка нюансів

Підпишись на нас:

2024 для Stellantis виявився невдалим: автомобілі всіх марок, що йому належать, продаються вкрай погано на американському ринку. Але концерн уже почав вживати заходів щодо залучення клієнтів. На користь цього свідчить нова програма, яка розповсюджується на Fiat 500e 2024 року. Італійський хетчбек зараз став найбільш доступним автомобілем у США.

Новий Fiat 500e

Причому він виявився дешевшим за Nissan Versa. І це за умови, що японська модель з недавнього часу є найдоступнішим автомобілем на американському ринку. Але заявлена ​​різниця обумовлена ​​спеціальною програмою кредитування, запущеною щодо Fiat 500e. На даний момент щомісячний платіж за італійську модель складає трохи більше 8 тисяч гривень. Ще нещодавно цей показник становив 13 000 гривень. Водночас виробник знизив суму початкового платежу майже вдвічі.

Новий Fiat_500e

Згідно з раніше опублікованою інформацією, компанія Fiat протягом дев’яти місяців 2024 року продала на американському ринку всього 316 автомобілів. Цей результат уже назвали катастрофічним. Тому не дивно, що компанія запропонувала такі вигідні умови для покупки.

Stellantis втрачає свої позиції на американському ринку. Навіть окремі моделі Jeep стали продаватися гірше, ніж раніше. Лише гібридний Cherokee та пікапи RAM забезпечують гарний прибуток.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: