На ринок вийшов оновлений кросовер Mercedes-Benz GLE: ціни та комплектації

Підпишись на нас:

Компанія Mercedes-Benz запустила продаж оновленого кросовера GLE на китайському ринку. Тут новий Mercedes-Benz GLE доступний у п’яти виконаннях за ціною майже 4 мільйони гривень. Кросовер запропонований тільки з повним приводом, що підключається, і з декількома силовими агрегатами.

Mercedes-Benz GLE

Німецька модель у Китаї продається із різним рівнем електрифікації. Стандартно кросовер оснащується «м’яким» гібридом, в основі якого лежить 2-літровий турбований двигун. Він поєднується з 48-вольтним стартер-генератором та розвиває не більше 258 к.с. потужності та 400 Н*м крутного моменту. У середніх комплектаціях міститься ще один «м’який» гібрид. Але він базується на 2,5-літровому турбодвигуні, максимальна віддача якого сягає 367 к.с., тяговий момент – 500 Н*м.

Mercedes-Benz GLE 2025

Крім того, є версія з повноцінним гібридом. У цьому випадку під капотом GLE розміщується 2-літровий турбодвигун, а сукупна віддача сягає 381 л. при 650 Н*м крутного моменту. Кожен доступний агрегат доповнюється 9-ступінчастою автоматичною КПП.

Німецька новинка, як і раніше, поставляється з великою кількістю преміальних опцій, у тому числі з високоякісним оздобленням салону. Версія 2025 року виділяється зручними передніми кріслами та появою заводського відеореєстратора.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: