Stellantis представив в Європі новий кросовер Leapmotor B10 за 500 000 грн

Підпишись на нас:

Концерн Stellantis вибрав Паризький автосалон як місце презентації нового кросовера Leapmotor B10 2025 року. Ця модель призначена для європейського ринку. Офіційні ціни поки що не оголошені. Однак, як очікується, що китайський кросовер у Європі можуть запросити трохи більше півмільйона гривень. У цю суму оцінять повністю електричний автомобіль.

Кросовер Leapmotor B10

Китайська компанія поки не розкрила всіх подробиць про представлену новинку. За чутками, її довжина складає 4,5 метри. Тобто автомобіль, швидше за все, дебютує в Європі з 5-місним компонуванням. Швидше за все, китайську новинку оснастять одним електродвигуном. На користь цього припущення свідчить ​​ціна. Разом з тим, Leapmotor згодом може випустити гібридну версію B10, в якій ДВЗ відповідатиме лише за живлення акумулятора.

Leapmotor B10

Кросовер вийде на європейський ринок у 2025 році. Автомобіль загалом оформлений у знайомому стилі: аналогічний дизайн Leapmotor застосовує на багатьох своїх моделях. Спереду у китайської новинки простяглася тонка оптика, з’єднана LED-смужкою. Передній бампер відрізняється спортивним стилем, який підкреслює довгий та вигнутий повітрозабірник.

Ззаду у кросовера розміщується наскрізний ліхтар. Дизайн інтер’єру поки що не розсекречений. Але, мабуть, внутрішній простір оформлять у мінімалістичному стилі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: